Växjövägen 2F, Värnamo

Värnamo Socialdemokrater besöker Riksdagen

Nyligen fick några entusiastiska medlemmar från Värnamo arbetarekommun möjligheten att besöka riksdagen och ta del av den politiska atmosfären på nära håll. Det var en upplevelse som inte bara gav oss en inblick i det politiska maskineriet, utan också stärkte vårt engagemang för socialdemokratiska värderingar.

Det var riksdagsledamöterna från Jönköpings län som generöst bjöd in oss till denna spännande utflykt. Vi blev välkomnade med öppna armar och fick en guidad rundtur i de historiska korridorerna. Det var enastående att vandra genom de imponerande lokalerna och se var så många avgörande beslut fattas för landet.

Besöket på riksdagen och mötet med riksdagsledamöterna och partiledare Magdalena Andersson har stärkt vårt engagemang för socialdemokratin och vårt arbete i Värnamo. Att få se hur politiken fungerar i praktiken och vara en del av det politiska samtalet inspirerar oss att fortsätta kämpa för en rättvis och jämlik samhällsutveckling.

Vi vill därför rikta ett stort tack till riksdagsledamöterna från Jönköpings län för att de gav oss denna möjlighet. Det är genom sådana här erfarenheter som vi kan växa och utvecklas som socialdemokrater och bidra till en bättre framtid för alla. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete för att göra skillnad i Värnamo kommun och i hela Sverige.

Ardita Cani Berisha, Bo Svedberg och Åke Wilhelmsson.
Partikansliet på Sveavägen i Stockholm, där de kloka och viktiga besluten tas.
Dela inlägget:

Andra nyheter som kan passa dig

6 feb: Temakväll med servicenämnden

Vad händer i serviceförvaltningens verksamhet? Serviceförvaltningen samlar centrala servicefunktioner i Värnamo kommuns organisation. Måltidsservice, IT-service, lokalvård, kontaktcenter, logistik och tryckerienheten är några av de servicefunktioner

Läs mer...