Växjövägen 2F, Värnamo

Välkommen tillbaka: Socialdemokraterna i Värnamo är igång igen!

Kära invånare i Värnamo kommun,

Efter en härlig sommarvila är vi på Socialdemokraterna i Värnamo otroligt glada över att välkomna er tillbaka till vår lokal, Rosen! Vi hoppas att ni har haft en fantastisk sommar och är fyllda med energi inför hösten.

Från och med nu är våra dörrar öppna och vi är redo att fortsätta arbeta för er och för vår underbara kommun. Vi är bemannade i Rosen på följande tider:

  • Måndagar: 10:00 – 13:00
  • Torsdagar: 15:00 – 18:00

Under dessa tider är ni hjärtligt välkomna att besöka oss för att diskutera frågor som ligger er varmt om hjärtat eller för att bara säga hej. Vi ser fram emot att ta del av era tankar, idéer och förslag, och tillsammans forma en ännu bättre framtid för vår gemenskap.

Ni kan även nå oss via telefon på nummer: 0761 – 34 85 47. Om ni har frågor eller funderingar, är detta nummer tillgängligt för er under våra bemannade tider.

Vi vill påminna er om att engagemang och dialog är grunden för en levande och inkluderande demokrati. Er röst är viktig och vi ser fram emot att höra era åsikter om hur vi kan tillsammans forma Värnamo kommun till en ännu bättre plats för oss alla.

Så, låt oss tillsammans göra hösten 2023 till en tid fylld med samarbete, inspiration och framsteg. Vi är redo att arbeta för er, med er och bredvid er.

Väl mött på Rosen!

Med vänliga hälsningar,

Socialdemokraterna i Värnamo kommun

Dela inlägget:

Andra nyheter som kan passa dig