Växjövägen 2F, Värnamo

6 feb: Temakväll med servicenämnden

Vad händer i serviceförvaltningens verksamhet? Serviceförvaltningen samlar centrala servicefunktioner i Värnamo kommuns organisation.

Måltidsservice, IT-service, lokalvård, kontaktcenter, logistik och tryckerienheten är några av de servicefunktioner som ligger under serviceförvaltningen.

Kom och delta i vårt öppna möte på tisdag den 6 februari på Rosen, där vi har en speciell temakväll med servicenämndens ledamöter.

När: tisdag 6 februari klockan 18.00
Var: Rosen, Växjövägen 2F, Värnamo

Det är en del av vår serie temakvällar där vi tar upp aktuella frågor och ger invånarna möjlighet att lyssna, fråga och dela sina åsikter.
Under temakvällen kommer du att få en inblick i nämndens verksamhet, de utmaningar de står inför och hur Socialdemokraterna (S) vill driva utvecklingen av staden framåt.

Det här är din chans att vara en del av diskussionen, ställa frågor komma med synpunkter och idéer så kom till mötet och dela med dig av dina tankar. Vi tror på att gemensam dialog och samarbete är nyckeln till att skapa ett bättre Värnamo kommun.

Välkommen!

Dela inlägget:

Andra nyheter som kan passa dig

6 feb: Temakväll med servicenämnden

Vad händer i serviceförvaltningens verksamhet? Serviceförvaltningen samlar centrala servicefunktioner i Värnamo kommuns organisation. Måltidsservice, IT-service, lokalvård, kontaktcenter, logistik och tryckerienheten är några av de servicefunktioner

Läs mer...