Växjövägen 2F, Värnamo

Temakväll med Barn-och-utbildningsnämnden

Är du intresserad av skolfrågor och vill veta mer om hur din kommun planerar att utveckla skolan och förskolan? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Kom och delta i vårt öppna möte på tisdag den 7 november på Rosen, där vi har en speciell temakväll med Barn-och-utbildningsnämnden.

När? Tisdag den 7 november klockan 18:00

Var? Rosen, Växjövägen 2F, Värnamo

Vad? Temakväll med Barn-och-utbildningsnämnden

Det är en del av vår serie Temakvällar där vi tar upp aktuella frågor och ger invånarna möjlighet att lyssna, fråga och dela sina åsikter. Denna gång har vi äran att välkomna Ardita Berisha Cani, vår gruppledare i Barn- och Utbildningsnämnden, som kommer att berätta mer om nämndens arbete och vision för framtidens skola och förskola.

Barn-och-utbildningsnämnden spelar en avgörande roll i att forma vår lokala utbildningspolitik och säkerställa att våra barn och ungdomar får den bästa möjliga utbildningen. Under temakvällen kommer du att få en inblick i nämndens verksamhet, de utmaningar de står inför och hur Socialdemokraterna (S) vill driva utvecklingen av skola och förskola framåt.

Det här är din chans att vara en del av diskussionen och påverka framtiden för vårt utbildningssystem. Har du frågor, synpunkter eller idéer? Ta med dem till mötet och dela dem med oss. Vi tror på att gemensam dialog och samarbete är nyckeln till att skapa en bättre utbildning för våra barn och en starkare gemenskap.

Välkommen!

Dela inlägget:

Andra nyheter som kan passa dig