Växjövägen 2F, Värnamo

Ha en fantastisk sommar från Socialdemokraterna i Värnamo kommun

Hej kära invånare i Värnamo kommun,

Vi på Socialdemokraterna i Värnamo vill börja med att önska er alla en riktigt fin sommar! Vi hoppas att ni får möjlighet att njuta av den härliga värmen och de vackra soliga dagarna som vi har framför oss.

Som en liten uppdatering vill vi också informera er om att vår lokal, Rosen, kommer att vara semesterstängd under vecka 28 till vecka 32. Detta betyder att vi inte kommer att ha ordinarie öppettider under den perioden.

Under sommarmånaderna fortsätter vi på Socialdemokraterna i Värnamo att arbeta för att göra vår kommun ännu bättre. Vi vill att Värnamo ska vara en plats där alla invånare trivs och känner sig trygga. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och jämlik kommun där alla ges möjligheten att växa och utvecklas.

Vi vill också passa på att uppmuntra er att delta i de olika aktiviteter och evenemang som arrangeras runt om i kommunen under sommaren. Det finns mycket att se och göra för både unga och gamla. Oavsett om det är konserter, utställningar, idrottsevenemang eller kulturella festligheter, så hoppas vi att ni tar tillfället i akt och engagerar er i det som intresserar er.

Sommarperioden ger oss också en möjlighet att reflektera över vad vi har åstadkommit hittills och vad vi vill uppnå framöver. Vi är tacksamma för det förtroende ni har gett oss och vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att förverkliga era förväntningar och behov.

Vi ser fram emot att träffa er igen när vi återöppnar vår lokal, Rosen, efter semestern. Tills dess önskar vi er en underbar sommar fylld med glädje, vila och nya minnen.

Ta hand om er och varandra!

Vänliga hälsningar,

Socialdemokraterna i Värnamo kommun

Dela inlägget:

Andra nyheter som kan passa dig

6 feb: Temakväll med servicenämnden

Vad händer i serviceförvaltningens verksamhet? Serviceförvaltningen samlar centrala servicefunktioner i Värnamo kommuns organisation. Måltidsservice, IT-service, lokalvård, kontaktcenter, logistik och tryckerienheten är några av de servicefunktioner

Läs mer...